perjantai 29. heinäkuuta 2011

kesäretkiä:Fiskars
















Jo muutama päivä sitten tehtiin retki Fiskarsiin,tehtiin puulajikävely,joka vei hieman sivuun pääreiteiltä ja näin ollen tuli nähtyä myös ennen näkemättömiä paikkoja. ja sitten uimaan. ostoksina kynttilöitä ja Billnäsistä tarvittava ikkunahela sekä uusin rakennusapteekin käsikirja.

6 kommenttia:

  1. Täältä pohjoisemmasta on ihana käydä Fiskarsissa, on melkein kuin olisi tullut Keski-Eurooppaan, voi hämätä itseä. Siellä on ne erilaiset puut, ne ovat ihania. Kauniit lehtipuut.

    Meillä oli monena vuonna aina traditio käydä siellä, nyt se on vähän jäänyt, olisi kiva päästä käymään siellä uudestaan. Fiskarsissa on myös mukavaa se, ettei siellä käymisellä välttämättä edes tarvitse mitään erityistä syytä, vaikka paljon on tietysti upeita juttuja, joita haluaa mennä katsomaan, mutta siellä on jo itsessään mukava olla, pienen paikan viehättävä olo.

    VastaaPoista
  2. Minäkin pidän ihan hurjasti niistä puista.Isoja jalavia,tammia yms.. ja paljon pähkinäpensaita.
    Syksyllä siellä on myös kaunista ja vähemmän vierailijoita. käytiin myös Lohjan puolella Karkalin luonnonpuistossa,suosittelen:-)

    VastaaPoista
  3. Niin moni bloggari on käynyt tänä kesänä Fiskarsissa, että tekee kovasti nyt mieli itsekin. Taitavat vain viikonloput loppua kesken, kun joutuu töitä tekemään viikot :) Olen monena kesänä käynyt...ehkä vielä ehdin sinne.

    VastaaPoista
  4. Syksymmällä sitten,kun on sellainen ihana kuulas omenantuoksuinen päivä:-)

    VastaaPoista
  5. Fiskars on kyllä viehättävä, me ajelimme tänä kesänä vain läpi. Päivä oli kulunut Billnäsissä ja oli muka kiire kotiin. Ehkä syksymmällä sitten, tai ensi kesänä. Puulajikävely kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista
  6. Näitä oli ihana katsoa! Ihan just niitä samoja rakennuksia, joihin itsekkin eniten huomiota kiinnitin.

    VastaaPoista